Publisert Legg igjen en kommentar

Craft & Food: En Unik Fagdag som Feirer Øl- og Matkultur

Øl og mat har lenge vært en uatskillelig duo i kulinariske opplevelser over hele verden. Nå er det på tide å feire denne fantastiske symbiosen med den spennende fagdagen «Craft & Food,» som vil finne sted i Oslo den 2. februar 2024. Dette arrangementet vil være en hyllest til øl- og matkulturen og har som mål å spre kunnskap om dette fascinerende temaet.

Lær mer om eventet her:

– Norge har flere tradisjoner rundt dette med øl og mat, men serveringsbransjen ser ut til å ha glemt øl som en aktiv ingrediens i og til et godt måltid. Denne kunnskapen ønsker vi å denne gjennom Craft & Food, der vi blant annet får foreleser fra Italia for å snakke om jobben de gjør rundt temaet.

Spesielt serveringsbransjen, representert av servitører, kokker og bartendere er invitert, til en hel dag med foredrag, smakinger og workshops. Inspirerende foredrag der man kan lære hvordan øl og mat kan brukes sammen, for å skape en symfoni av smaker. Denne lærdommen tar man med seg videre til workshops, der man kan utøve dette i praksis. Sammen med andre deltagere er det ment å oppdage og utforske nye måter man kan kombinere øl og mat, og det vil være smakinger av øl der man også kan lære mye om smakenes kompleksitet. 

– Jeg håper restaurantbransjen er klare til å igjen ta initiativ til å bruke øl som en aktiv del av driften, noe man ser skjer flere steder i verden. Det er på tide at vi også ser de smaksmessige fordelene, men også det bærekraftige i det å bruke øl fremfor andre drikker til maten.

Craft & Food Fagdag 2024 er mer enn bare en samling av mat- og drikkeentusiaster. Det er en mulighet til å sette lys på øl- og matkulturen, og å bidra til å spre kunnskap og forståelse om hvordan disse to elementene kan forbedre hverandre. Vårt mål er å inspirere og opplyse, og å bidra til å skape enda mer glede rundt bordet.

Dato og sted:

Dato: 2. februar 2024

Sted: Grorud Samfunnshus, Gårdsveien 6, 0952

Tidspunkt: 09.00 til 16.00

Billetter og påmelding: https://olsirkus.no/produkt/craft-food-2024/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *