Publisert Legg igjen en kommentar

Kulinarisk Ølsirkus 2024

Etter en brakende suksess i år, er det en glede å annonsere årets smakelige høydepunkt i øl-Norge: Kulinarisk Ølsirkus 2024!

Hør mer om festaftenen her:

Dette arrangementet ble første gang arrangert i 2023, og samlet over 130 gjester på Grorud for en kveld i nytelse av øl og mat i kombinasjon. Fem bryggerier stilte med fem forskjellige øl, til en spesialutviklet meny der hver rett passet til hvert enkelt øl. Kvelden var en såpass stor suksess, at det kom folk flyvende helt fra Finnmark for å nyte den!

Og nå gjentar vi suksessen i 2024, når vi inviterer Kulinarisk Ølsirkus lørdag 3 februar 2024! Også denne gangen blir det en skreddersydd meny med lokale råvarer, i kombinasjon med deilig brygg fra noen av de beste bryggeriene vi har her i landet. Og også denne gangen vil herligheten foregår på Grorud Samfunnshus. En kveld der man kan lene seg tilbake og være med på en reise i smaker.

Det blir flere nyheter dette året med nye konsepter og annet spennende, som vil bli annonsert utover høsten. Så du kan følge med på Facebookeventet her, for å holde deg oppdatert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *